W.A.S Dé Witgoed Specialist – Gecertificeerd

W.A.S Dé Witgoed Specialist is Techniek Nederland (Vroeger UNETO-VNI) gecertificeerd. Dit staat gerant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor bedrijven in de elektronische retail-branche.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is een ondernemersvereniging waarbij meer dan 6300 bedrijven (installatiebedrijven, technische hulpverlening en technische detailhandel) zijn aangesloten en zodoende gecertificeerd zijn.

Omdat de wereld van de techniek snel verandert, neemt techniek Nederland de verantwoordelijkheid om op te treden als initiator, adviseur, doener en regisseur. Kleine en grote vraagstukken passeren de revue en worden omgezet in projecten om de voortgang en de verbetering van  de techniek te realiseren. Net als Techniek Nederland wil W.A.S Dé Witgoed Specialist vooruitstrevend en milieu bewust zijn. Daarom adviseren wij onze klanten om niet alleen te kijken naar het model, maar maken ze ook bewust van het waterverbruik en de energieverbruik welke de apparaten met zich meebrengen. We leven met zijn allen op deze mooie planeet. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het ook “onze” planeet blijft.

techniek nederland gecertificeerd
Harry van W.A.S Leeuwarden