Wasmachine Leeuwarden

Opzoek naar een wasmachine? Dan bent u aan het juiste adres bij W.A.S Dé Witgoed Specialist, de grootste en beste witgoed verkoper van Friesland. Zoekt u een wasmachine die voldoet aan uw wensen? Kom dan bij ons langs in Leeuwarden. Wij hebben wasmachines in verschillende soorten en maten. Van goedkope tot super de luxe wastrommels.

Nieuwe wasmachine kopen?

Bij de zoektocht naar uw nieuwe wasmachine komt er toch meer kijken dan u denkt. De keuze is reuze en u wilt uw geld goed besteden. Welke opties heeft u nodig? Voor hoeveel personen moet u gaan wassen? Het energielabel is ook een belangrijk onderdeel. Dit zijn persoonlijke keuzes die u zelf zou moeten maken. Maar wat is er nou fijner dan een specialist die met u meedenkt en u adviseert bij het maken van deze keuze. Bij ons in de winkel kunt u terecht voor verschillende merken en natuurlijk krijgt u hierbij ook extra uitleg over verschillende soorten wasmachines.

Kom langs bij W.A.S Dé Witgoed Specialist.

Wasmachine Leeuwarden

Kleine wasjes, grote wasjes. De band Travasie zong er al over. Of u nu alleen bent of een gezin heeft met meerdere kinderen, W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft voor elk huishouden de juiste wasmachine.

Daarom vinden wij van W.A.S Dé Witgoed Specialist het ook heel belangrijk om u te voorzien van de juiste informatie als u een nieuwe wasmachine wilt aanschaffen.

Een wasmachine is tegenwoordig meer dan een witgoedapparaat in uw woning. De technologie gaat steeds verder en zelfs het design wordt steeds belangrijker.

Geen persoon is gelijk en eenieder heeft zijn voorkeur. Kleine wasmachines met bovenlader voor bijvoorbeeld mensen die niet zo goed meer kunnen bukken tot een voorlader met een grote inhoud en een hoge centrifuge mogelijkheid. Zo zijn er wasmachines met 2 of 3 schokbrekers. Waarbij de laatste modellen stabieler staan op een bijvoorbeeld een houten vloer. Bosch, Siemens, AEG en Miele hebben zulke wasmachines in het assortiment.

Wasmachines zijn er van 6 tot 10 kg. Wilt u nog groter voor bijvoorbeeld een hotel, B&B of sportvereniging dan kunnen wij u daar ook in adviseren. Ook kan voor u het geluidsniveau van uw wasmachine belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als u woont in een flat of appartement.

W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft alle bekende merken in het assortiment. Denk hierbij aan AEG, Bosch, Miele, Siemens, Beko en de Hisense wasmachines. Mochten we een bepaald merk of type niet in onze showroom hebben staan dan kunnen we deze voor u bestellen en meestal heeft u deze dan binnen 2 dagen in huis.

Service en kwaliteit is waar W.A.S Dé Witgoed Specialist voor staat. Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs om u te voorzien van advies.

Bosch wasmachines in de showroom van W.A.S Leeuwarden
Favicon Dé Witgoed Specialist W.A.S Leeuwarden

Wasmachine reparatie

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine omdat u huidige wasmachine niet naar behoren of helemaal niet meer werkt. Soms is het mogelijk om uw wasmachine te laten repareren. W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft jarenlange ervaring in het repareren van wasmachines in alle soorten en maten. Wij helpen u graag verder.