Witgoed reparatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een witgoed specialist gespecialiseerd in witgoed reparatie in Leeuwarden? W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft ervaring in het repareren van witgoed zoals koelkasten, wasmachines of afwasmachines.

Bij W.A.S weten we hoe vervelend kan zijn wanneer bepaalde apparaten niet meer naar behoren werken. Slecht onderhoud of de leeftijd van het apparaat zijn vaak hier het oorzaak van. Daarnaast komt het altijd op een moment dat het u niet uitkomt.

Na het maken van een afspraak zullen we dan ook zo spoedig mogelijk langskomen om het apparaat nader te bekijken en wanneer mogelijk te repareren. Onze werknemers hebben ervaring binnen het repareren van witgoed.

Ervaren medewerkers

Eigen showroom

Verschillende merken

Uitgebreid assortiment

Indien een reparatie niet meer mogelijk of rendabel is, kunnen we u helpen bij het aanschaffen van een nieuw apparaat. Bij W.A.S Leeuwarden hebben we een uitgebreid assortiment aan nieuw witgoed.

Bij ons heeft u keuze uit verschillende merken zoals Liebherr, Bosch, Siemens, Hisense, AEG, Pelgrim of Etna.  Met meer dan 450m³ aan oppervlakte zit er altijd iets voor u bij. Wij denken graag met u mee!

Uitstekende service

Bij W.A.S vinden wij goede service naar onze klanten toe erg belangrijk. Indien gewenst bezorgen en installeren wij nieuwe apparaten bij u op locatie. Wij gaan pas weg nadat u helemaal tevreden bent.

Werkbus en showroom W.A.S Leeuwarden