Koelkast Leeuwarden

Opzoek naar een nieuwe koelkast? Dan bent u aan het juiste adres bij W.A.S Dé Witgoed Specialist. Of uw huidige koelkast nou stuk is gegaan of u uw allereerste koelkast wilt kopen: W.A.S Dé Witgoed Specialist helpt u hierbij. Koelkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Naast de bezorging verzorgen wij ook graag de eventuele inbouw van de apparatuur.

Uw koelkast koopt u bij W.A.S Dé Witgoed Specialist

  • Wij bieden een groot assortiment in onze showroom
  • Bezorgen of inbouwen
  • De beste merken zoals Liebherr, Bosch, Siemens, Hisense en Etna
  • Groot inbouw assortiment

Kom bij ons in de winkel de verschillende prijsklassen vergelijken, met name aan de binnenzijde van de koelkasten zult u zien dat er grote verschillen zitten in de afwerking. Kijk tevens naar de voor u gewenste indeling. Het merk Liebherr is sterk vertegenwoordigd bij ons. Deze koelkasten zijn er in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Ook zou u kunnen kiezen voor no-frost of low-frost voor een stuk extra gebruiksgemak. Uiteraard is er ook een grote keuze uit A tot en met F qua energieklasses. In de winkel geven wij u graag meer informatie.

Koelkast in de showroom van W.A.S Leeuwarden
Favicon Dé Witgoed Specialist W.A.S Leeuwarden

Witgoed reparatie

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast omdat u huidige apparaat niet naar behoren of helemaal niet meer werkt. Soms is het mogelijk om uw witgoed te laten repareren. W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft jarenlange ervaring in het repareren van koelkasten in alle soorten en maten. Wij helpen u graag verder.