Vaatwasser Leeuwarden

In het dagelijkse leven is een vaatwasser bijna niet meer weg te denken. Alleen op de camping ga je nog met je wasteiltje vol met vuile vaat naar de washokken en staat daar gezellig te keuvelen met de rest van de vakantiegangers. Alhoewel er in de hele moderne caravans ook al een vaatwasser zit.

Daarnaast leeft niet iedereen even ruim en is er soms geen plaats voor een inbouwvaatwasser. In verband met de ruimte kiest men ervoor om dan geen vaatwasser te laten inbouwen, maar een vrijstaande vaatwasmachine op een andere plaats neer te zetten.

W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft in de winkel vrijstaande vaatwassers staan van Bosch, BEKO, Etna en Siemens, deze zijn zowel in de kleur wit als is RVS (roestvrijstaal) te verkrijgen.

Let bij een vaatwasser vooral op het geluidsniveau, hoe lager de decibels hoe fijner het is, met name in een open keuken. Tevens is het prettig als er uitgestelde start op zit zodat u de vaatwasser ’s nachts zijn werk kunt laten doen.

Van besteklade tot een bestekkorf. Er is meer mogelijk dan u denkt. Met een besteklade kunt u meer potten en pannen kwijt. Uw kookkunst bepaalt welke vaatwasser het beste bij u past.

W.A.S Dé Witgoed Specialist

Bij W.A.S kunt u terecht voor alle bekende merken vaatwasmachines. Bosch, BEKO, Miele, AEG, Siemens of Siemens. W.A.S Dé Witgoed Specialist kan u adviseren welke het beste bij u past.

Elke vrijstaande Vaatwasser kan ook ingebouwd worden, maar dan komt er meer bij kijken dan alleen het plaatsen ervan. W.A.S Dé Witgoed Specialist kan ook dit voor u verzorgen.

Service en kwaliteit is waar W.A.S Dé Witgoed Specialist voor staat. Komt u gerust langs in onze showroom of neem u contact op voor een afspraak. We komen graag bij u langs om u te voorzien van advies.

Binnenzijde AEG vaatwasser
Favicon Dé Witgoed Specialist W.A.S Leeuwarden

Vaatwasser reparatie

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser omdat u huidige vaatwasser niet meer naar behoren werkt? Soms is het mogelijk om uw vaatwasser te laten repareren. W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft jarenlange ervaring in het repareren van vaatwassers in alle soorten en maten. Wij helpen u graag verder.