Inbouw Leeuwarden

Opzoek naar een koelkast, wasmachine of andere apparatuur die ingebouwd moet worden? Dan is W.A.S Dé Witgoed Specialist uit Friesland uw geschikte partner. Wilt u nieuwe inbouwapparatuur aanschaffen of juist uw net afgeschafte apparatuur in laten bouwen? Neem dan contact met ons op. W.A.S Dé Witgoed Specialist staat bekend om haar service en kwaliteit. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen of problemen te beantwoorden of op te lossen.

Een klus waar u zelf niet uitkomt? W.A.S Dé Witgoed Specialist wel!

Inbouwapparatuur

Tegenwoordig kunt u zich een keuken zonder inbouwapparatuur bijna niet meer voorstellen. De keuken is meer dan een plek waar u kookt. Het is een plek geworden waar u gezellig samen bent terwijl er gekookt wordt, waar er genoten wordt van een lekker drankje en waar er gesprekken op gang komen. De keuken is een verlengstuk geworden van de woonkamer of eetkamer.

Daarnaast zijn we ook veel verfijnder en uitgebreider gaan koken. Dit komt door het grote aanbod van kookprogramma’s en daardoor zien we wat er allemaal mogelijk is. Internet is daarbij ook een prachtig media om de meest mooie en lekkere gerechten op tafel te toveren.

Met goede apparatuur wordt het ook steeds makkelijker om mooie gerechten op tafel te zetten. Maar ook om het voedsel te bewaren en de vieze vaat sneller weer schoon te krijgen.

W.A.S heeft een heel groot assortiment inbouwapparatuur. Van koelkasten tot magnetrons, van stoomovens tot inductieplaten. W.A.S Dé Witgoed Specialist levert niet de kastjes voor uw keuken, maar kom eens praten voordat u een nieuwe keuken gaat aanschaffen. W.A.S Dé Witgoed Specialist voorziet u van de juiste informatie en kan van alle topmerken de inbouwapparatuur leveren. W.A.S levert merken zoals ASKO, Bosch, LG, AEG, Siemens, Zanussi, Miele, Sharp, Whirlpool en BEKO.

Niet alle keukens zijn gelijk en er kan verschil in maten (centimeters) van uw kastjes zijn. W.A.S heeft voor u de oplossing. Desnoods bedenken we samen met u de juiste oplossing. Ook als u in uw huidige keuken een apparaat wilt vervangen, omdat het apparaat het niet meer doet of aan vervanging toe is, kunt u slagen bij W.A.S Dé Witgoed Specialist.
Service en kwaliteit is waar W.A.S voor staat. Komt u gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs om u te voorzien van advies.

inbouw apparatuur