Vriezer Leeuwarden

Opzoek naar een nieuwe vriezer in Leeuwarden? Dan bent u aan het juiste adres bij W.A.S Dé Witgoed Specialist. Of je huidige Vriezer nou stuk is gegaan of je je allereerste Vriezer wilt kopen. W.A.S Dé Witgoed Specialist helpt jou hierbij. Vriezers heb je in verschillende soorten en maten. Ook inbouw is bij ons mogelijk. Daarnaast kan een Vriezer niet gemakkelijk vervoerd worden. Ook daarbij helpen wij jou graag!

Uw vriezer koopt u bij W.A.S Dé Witgoed Specialist.

  • Groot assortiment gespecialiseerd in liebherr
  • Diverse merken waaronder Bosch, Siemens, AEG, Hisense en Etna
  • Tevens inbouw vrieskasten
  • Best beoordeelde witgoed leverancier

Kom bij ons in de winkel de verschillende prijsklassen vergelijken, met name aan de binnenzijde van de vriezers zult u zien dat er grote verschillen zitten in de afwerking. Kijk tevens naar de voor u gewenste indeling. Het merk Liebherr is sterk vertegenwoordigd bij ons. Deze vriezers zijn er in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Ook zou u kunnen kiezen voor no-frost of low-frost voor een stuk extra gebruiksgemak. Uiteraard is er ook een grote keuze uit A tot en met F qua energieklasses. In de winkel geven wij u graag meer informatie.

Liebherr Vrieskast in de showroom van W.A.S Leeuwarden
Favicon Dé Witgoed Specialist W.A.S Leeuwarden

Vriezer reparatie

Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer omdat u huidige vriezer niet naar behoren of helemaal niet meer werkt. Soms is het mogelijk om uw witgoed te laten repareren. W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft jarenlange ervaring in het repareren van vriezers in alle soorten en maten. Wij helpen u graag verder.