Wasdroger Leeuwarden

Opzoek naar een wasdroger? Dan ben u aan het juiste adres bij W.A.S Dé Witgoed Specialist, de grootste en beste witgoed verkoper van Friesland. Zoekt u naar een wasdroger die voldoet aan uw wensen? Kom dan bij ons langs in Leeuwarden. Wij hebben wasdrogers in verschillende soorten en maten. Van goedkope tot super de luxe wastrommels.

Nieuwe wasdroger kopen?

Bij de zoektocht naar uw nieuwe wasdroger komt er toch meer kijken dan je denkt. De keuze is reuze en u wilt u geld goed besteden. Welke opties heeft u nodig? Het energielabel is ook een belangrijk onderdeel. Dit zijn persoonlijke keuzes die u zelf zou moeten maken. Maar wat is er nou fijner dan een specialist die u helpt en adviseert bij het maken van deze keuze. Bij ons in de winkel kunt u terecht voor verschillende wasdrogermerken en natuurlijk krijgt u hierbij ook extra uitleg over verschillende soorten wasdrogers die wij hebben en kunnen leveren.

Kom langs bij W.A.S Dé Witgoed Specialist.

Wasdroger W.A.S Leeuwarden

Wasdrogers

Er is een moment geweest dat er geen wasdrogers bestonden. De gedachte gaat dan gelijk uit naar de handdoeken die aanvoelden als schuurpapier, ondanks dat je wasverzachter tijdens het wassen had gebruikt. Je moest de was ophangen en daardoor kostte het hele proces veel meer tijd.

Tegenwoordig doen we de was vanuit de wasmachine gelijk in de wasdroger. Afhankelijk van de hoeveelheid en welke stof, is de was binnen een bepaalde tijd droog en kreukvrij. Men hoeft bijna niet meer te strijken. Wat een feest. Even opvouwen en gelijk de kast in. Belangrijkste is dat we tijd hebben bespaard. Tijd die we ergens anders aan kunnen besteden, omdat iedereen het tegenwoordig zo druk heeft.

W.A.S heeft in de winkel een groot assortiment wasdrogers staan en waarin veel verschillen zitten. Zo zijn er wasdrogers met een warmtepomp, wasdrogers met een afvoer oftewel een afvoerdroger en zelfs de condens droger is nog steeds te leveren.

Het milieu is iets waar we steeds meer rekening mee moeten houden of anders wordt het ons wel opgelegd. Dit is maar goed ook, want we hebben maar één aarde. Daar moeten we zuinig op zijn. W.A.S Dé Witgoed Specialist doet hier ook aan mee en kan u adviseren hoe u zuiniger (dus ook beter voor de portemonnee) met energie kan omgaan. Dit alles heeft te maken met het merk van de wasdroger en het type. W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft voor iedereen de juiste oplossing.

W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft alle bekende merken in het assortiment. Denk hierbij aan AEG, Bosch, Siemens, Miele, Beko en Hisense wasdrogers. Mochten we een bepaald merk of type niet in onze showroom hebben staan dan kunnen we deze voor u bestellen en meestal heeft u deze dan binnen 2 dagen in huis.

Service en kwaliteit is waar W.A.S Dé Witgoed Specialist voor staat. Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs om u te voorzien van advies.